Mikä Normikeikka?

Yksi kollega totesi taannoin “no sinä normikeikalla olisikin jo aika erikoista”. Heitto on palannut usein mieleen tässä vuosien varrella. Vaikka olen varmasti tehnyt oman osani rummutkaksikitaraabassojaparilaulua-keikoista niin kieltämättä nuo työtehtävät ovat usein astetta erikoisempaa laatua. Allekirjoittaneen normikeikkoja.

Sain jokin aikaa sitten idean kirjoitella noista blogia. Osaksi ihan muistelun ilosta ja ehkä näistä on jollekkin myös tulevissa duuneissa apua. Täällä kontaktimikitellään viinilaseja ja niellään mikrofoneja. Tervetuloa.

anastasiaax

Anastasia Ax & Tommi Keränen Taidehallilla 2010. Normikeikka.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s